Bejelentés


Kövecs Imre János honlapja betűk és hangjegyek

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek


Szavazás


Linkek

 

 T I S Z T E L E T T E L KÖSZÖNTÖM 

A Z O K A T,

 A K I K  H O N L A P O M R A  K L I C K E L N E K ! 

 

    Kérem olvasóimat, számoljanak azzal, hogy itt nem egy üzletember hirdetéseit, közléseit, stb...... fogják olvasni, hanem átélt eseményeket.

    Az itt leírt történések nem kitalálmányok, hanem az élet, nem egy esetben a politika, sőt a II. világháború által  ránk zúdított terhek, nehézségek sorozata, melyeket nem önként  vállaltunk magunkra, de át kellett élnünk.

    Tudom, hogy - szerencsénkre - mi nem voltunk kénytelenek a legsúlyosabb megpróbáltatásokat átélni, de nyugodt lelkiismerettel állíthatom, változatosságával alaposan próbára tett minket a sors ennyivel is.

     Mivel honlapom kategóriája "Művészet", szlogenem pedig "betűk és hangjegyek", fogok írni irodalomról, zenéről is.

     Remélt olvasóimra bízom, hogy írásaim felkeltik-e érdeklődésüket. Bízom abban, hogy elolvasás esetén nem fognak csalódottságot érezni.


.


Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Barabás Gábor [ 2018-03-05 11:43 ]

Tisztelt Kövecs Imre úr,
Kovács Sándor szegedi zongorakészítő és hangoló mester bélyegző lenyomatát tartalmazza egy 1851 évben készült Streicher zongora. A hangszer Kalocsa környékén bukkant fel és szeretnék a nyomába eredni, hogy kihez köthető, ki használta stb. Kérdésem az volna, hogy tudommása szerint Kovács Sándor vezetett -e tételes feljegyzést a javítási megbízásokról vagy bármiféle üzleti feljegyzést, amiből a hangszer eredete felfejthető volna.
Tisztelettel: Barabás Gábor


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!